čet. Jun 20th, 2024

Ob koncu leta je čas, ko pričnemo razmišljati, kaj bi poklonili svojim najbližjim, in ideje za novoletna darila so v današnji ponudbi lahko vselej zelo pestre. Poleg različnih fizičnih predmetov se nam ponuja še širok nabor raznih storitev, ki bodo obdarovancem narisale nasmeh na obraz ter jim omogočile bodisi sprostitev ali izboljšanje počutja oziroma krepitev zdravja v mrzlih zimskih dneh. Med tovrstne storitve lahko prištejemo na primer zanimive kozmetične tretmaje, kot so:

 • nega obraza,
 • ročna limfna drenaža,
 • pedikura in manikura,
 • obloge za telo
 • ali LPG lipomasaža ipd.

LPG lipomasaža1

Spremljajoče košarice s spa izdelki, aromatične sveče in različni boni za sprostitvene dejavnosti, ki bodo poskrbele za umik od vsakdanjega stresa, so ravno tako dobrodošle. Glede na hladnejši letni čas pa so lahko odlični tudi:

 • savna z aromatično masažo,
 • tradicionalna tajska masaža,
 • obisk term
 • ali wellness vikend,
 • pa tudi z okusno večerjo pri kuharskem mojstru ne moremo zgrešiti.

Za tiste, ki imajo radi adrenalinske aktivnosti, lahko izberemo recimo letenje v vetrovniku, v katerem v notranjem prostoru preizkusimo, kakšen občutek je, ko letimo. Tovrstna izkušnja je na voljo za okoli sto evrov, pri tem pa inštruktor pomaga udeležencem do samostojnega letenja od 2 do 9 m nad tlemi. V dobri uri se obdarovanec seznani s pravili ter postopki in vadi, samo letenje pa traja okoli 5 minut. Tako lahko pričaramo edinstveno dogodivščino, ki bo za vselej ostala v spominu. Tukaj je na voljo še nekoliko več informacij, kakšne ideje za novoletna darila so lahko najbolj izvirne.

ideje za novoletna darila1

Zakaj je LPG lipomasaža lahko odličen poklon?

LPG lipomasaža utegne priti med naš ožji izbor za ideje za novoletna darila zlasti za nežnejši spol, saj z njo lahko dosežemo dobre rezultate glede odprave maščobnih oblog ter vseh vrst celulita, ki pesti večino žensk. LPG lipomasaža, ki nosi prvi del imena po aparatu, je namreč postopek, s katerim izvajalec:

 • stimulira tkiva oziroma spodbudi fibroblaste (gre za aktivne oblike celic), ki proizvajajo kolagen in elastin. Slednja imata ključno vlogo pri izgledu naše kože.
 • Poleg tega LPG lipomasaža pomeni tudi gnetenje tkiv, s čimer terapevt spodbudi mikrocirkulacijo. Na ta način pospeši delovanje našega limfnega sistema in povzroči naravno lipolizo, to je zmanjšanje maščobnih celic v telesu. Maščoba namreč na ta način razpade na glicerol ter proste maščobne kisline, preko potenja oziroma z odvajanjem vode pa zapusti telo.

Prvi rezultati naj bi bili vidni že po treh tretmajih, zato je smiselno podariti bodisi paket v taki ali večji količini ali pa enega posamično zgolj za preizkus. Za najboljše rezultate naj bi bilo sicer potrebno opraviti med 10 do 15 terapij ter obnoviti proces na tri tedne. Če poznamo obdarovankine želje in je lepši izgled kože ena izmed njih, bo LPG lipomasaža ena izmed boljših odločitev, skombiniramo pa jo lahko še z morebitnim bonom za vadbo, saj je za to, da nam bo LPG lipomasaža dala čim prejšnje rezultate, pomembna tudi ustrezna telesna aktivnost. Ne glede na to, ali bo ta ali druga kozmetična storitev prišla v naš ožji izbor za ideje za novoletna darila, vselej najprej pozorno prisluhnimo obdarovanki in ocenimo, kaj bi ji najbolj ustrezalo.

LPG lipomasaža.

Ideje za novoletna darila za tehnološke navdušence

Za vse, ki jih navdušujejo razne tehnološke rešitve, bodo primerne na primer pametne ure, brezžične slušalke ali pametni domači pripomočki, ki bodo olajšali opravke v domu. S pametno kuhinjsko tehtnico ali mešalnikom recimo lahko olajšamo odmerjanje sestavin, preko aplikacije pa kuhar oziroma kuharica pravočasno prejema informacije glede receptov. Tako bo peka silvestrskih piškotov, kolačev, pit in drugih sladic še posebej preprosta. Izjemno atraktivna je lahko tudi pametna posoda za gojenje zelišč ali zelenjave, saj omogoča nekajkrat hitrejšo rast ter gojenje tudi vsem tistim, ki so povsem brez izkušenj. S tem si lahko tudi v hladnih dneh vzgojijo želeno rastlino in obogatijo jedilnik na inovativen način.

LPG lipomasaža

Impresionirajmo s personalizirani izdelki

Med najboljše ideje za novoletna darila zagotovo sodijo personalizirani izdelki, saj iz preprostih stvari lahko naredimo zares nekaj očarljivega. S hudomušnim ali posrečenim tiskanim ali vezenim napisom se predpasnik, volnena kapa, skodelica za čaj, blazina, odeja ipd. lahko spremeni v zanimiv predmet, ki bo razvedril vse, ki ga bodo uporabljali, ter ostale, ki ga bodo imeli priložnost videti in občudovati.

ideje za novoletna darila1

Ne pozabimo na sladkosnedce

Ideje za novoletna darila za vse sladkosnede imajo tudi lahko prav posebno noto:

 • gourmet košarica z izbranimi pralineji oziroma sladkarijami,
 • čokoladni kompleti,
 • pisani makroni,
 • monoporcijske tortice,
 • cake popsi,
 • sladice v kozarčkih ali kako drugače lično zapakirane sladice idr.

bodo pri ljubiteljih sladkih dobrot vedno uspešnica. Podarimo lahko tudi začetni tečaj peke sladic, na katerem se udeleženec spozna z osnovami slaščičarstva ali kako peči z drožmi, kar je trenutno nadvse priljubljeno. Tovrstni tečaji lahko potekajo v živo, nekateri pa tudi preko spleta. Tukaj je podanih še nekaj dodatnih predlogov, vselej pa imejmo v mislih, da je v tem prazničnem času eden najpomembnejših poklonov pravzaprav tudi naš čas, prisotnost in pozornost našim najbližnjim.