čet. Jun 20th, 2024

Vsak si želi živeti v čistem in urejenem domu, a je običajno ohranjanje čistoče lahko kar precej naporno. Če živite v veliki hiši s številnimi prostori, kjer je potrebno različno vzdrževanje površin, vam lahko pospravljanje in vzdrževanje doma vzameta veliko časa. To vam sedaj lahko olajša sodobni robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje, ki ga lahko naročite v spletni trgovini Roborock.

Gre za edinstveno napravo, ki združuje obe pomembni funkciji, saj je obenem sesalec in pomivalec tal, ki velja za najzmogljivejši in najučinkovitejši model, s katerim bo vaša uporabniška izkušnja nekaj povsem novega. Cena je temu ustrezna, a vam je zdaj na voljo tudi obročno plačevanje, če bi raje želeli odplačevati postopoma z vsakomesečnim plačevanjem.

robotski sesalnik za suho i

Izredno preprosta uporaba prek aplikacije

S 24 meseci garancije vam sodobni robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje ponuja še dodatno zagotovilo za kakovostno in dolgotrajno uporabo. Ta edinstvena naprava, je produkt najsodobnejše tehnologije, ki je z vrhunsko zasnovo poskrbela za razvoj najinovativnejše in najzmogljivejše samostojno delujoče naprave, ki poskrbi za temeljito čistočo v vašem domu.

Uporaba poteka prek posebne aplikacije, ki si jo naložite na pametni telefon, preko katerega nato upravljate celoten delovni proces. Poleg tega da tako ta edinstveni sesalec in pomivalec tal v enem opravi vse sam, je velika prednost tudi ta, da vam sploh ni treba biti v istem prostoru med njegovim delovanjem.

Izkoristite namreč lahko posebno možnost nadzora in načrtovanja dela s funkcijo samodejnega izrisa površine prostora. Dobite 3D izris zemljevida, v katerega so zajeti vsi predmeti oziroma ovire na tleh kot tudi naveden tip talne površine. Dovolj je že en sam klik na zaslon telefona in vaš novi robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje že začne z delom.

Sesalec in pomivalec tal z aktivno krpo

Različni modeli omogočajo različne dodatne funkcije. Najsodobnejši robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje je zdaj opremljen s posebno aktivno krpo, ki še dodatno olajša mokro čiščenje. To poteka tako, da naprava sama močno strese krpo, pri čemer doseže 3000 vibracij na minuto, s čimer je zagotovljena brezhibna čistoča.

Poleg tega ima sesalec in pomivalec tal močne in optimizirane sesalne motorje ter izredno vzdržljivo baterijo. Povezljivost prek aplikacije pa vam omogoča, da povežete prav vse naprave ter si tako nastavite različne priročne opcije, kot so na primer različna stopnja intenzivnosti sesanja, izris različnih območij, kjer želite, da bo površina počiščena, in tudi načrtovanje urnikov posameznih čiščenj.

sesalec in pomivalec tal1

Robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje z videoklici

Vaš novi sesalec in pomivalec tal vam torej po zaslugi 3D izrisa in jasnega prikaza ovir v prostoru resnično ponuja povsem edinstveno uporabniško izkušnjo. A ne le to, omogoča vam tudi možnost videoklicev prek aplikacije, tako da boste lahko na daljav     o imeli popoln nadzor nad dogajanjem v prostoru. Preverite lahko, kaj počnejo vaši otroci ali hišni ljubljenčki, ko jih pustite same doma. Z njimi pa lahko tudi nemoteno komunicirate, saj ima naprava vgrajen mikrofon.

sesalec in pomivalec tal

Visoka zmogljivost in izjemna sesalna moč

Najsodobnejša tehnologija zagotavlja vse večjo zmogljivost. Nekateri modeli sesajo z močjo 2.500 Pa, medtem ko najmočnejši robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje lahko doseže tudi do 5.100 Pa. Zaradi vse zmogljivejših modelov pa mora biti tudi baterija primerno dovolj zmogljiva. Temu ustrezno pa je potrebno vsakič znova zagotavljati dovolj hitro polnjenje baterije s čim daljšim časom brez polnjenja.

Najbolj vzdržljiv sesalec in pomivalec tal ima baterijo, ki zmore do 5.200 mAh, dosega pa moč 74 W. Baterija tako zmore do 180 minut neprekinjenega delovanja, polnjenje pa je potrebno opraviti približno na vsakih šest ur.

robotski sesalec in pomivalec2

Prednosti v primerjavi s klasičnimi napravami

Ena od največjih prednosti, ki jo ima robotski sesalnik za suho in mokro čiščenje v primerjavi z navadnimi klasičnimi predhodniki, ki jih je potrebno vključiti prek kabla v vtičnico, je zagotovo ta, da vam ni treba več umikati kabla, ki vas lahko ovira med delom. In seveda tudi to, da vam sploh ni treba biti zraven, saj vse opravi kar sam. Vi pa celotno opravilo preprosto nadzorujete prek aplikacije, medtem ko se lahko posvečate drugim opravkom.

Tudi vam ni treba več prazniti vrečk za prah, niti jih več ni treba dodatno kupovati, saj za vse poskrbi moderna tehnologija, ki za shranjevanje vode in prahu uporablja posebej vgrajeno posodo. Velika prednost takšne vsestranske naprave, ki vam je na voljo na spletni strani Roborock, pa je tudi njena dokaj nizka teža in razmeroma majhne dimenzije, zato jo zelo enostavno lahko pospravite, ko je ne potrebujete.

robotski sesalnik

Na kaj vse morate biti pozorni pred izbiro

Veliko je dejavnikov, ki bi jih bilo dobro upoštevati pred nakupom takšne sodobne naprave. Nekatere imajo namreč praznilno postajo, ki omogoča samodejno praznjenje koška v vrečo. To dodatno podaljša čas do praznjenja prahu.

Pomembno pa je tudi upoštevati tip površine, ki jih imate v bivalnih prostorih. Če so tla v kuhinji keramična, v drugih sobah pa laminat ali parket, potem izberite takšen sesalec in pomivalec tal, ki bo omogočal tudi različno uravnavanje jakosti močenja krpe, ki bi jo lahko prilagodila glede na posamezen prostor in tip površine. Pazite tudi pri izbiri same krpe, saj se morate vprašati, ali želite aktivno pomivanje ali potrebujete samo navadno brisanje.

robotski sesalnik za suho