sob. Jul 20th, 2024

Otroci naravnost obožujejo lesena igrala, kjer lahko razvijajo svojo domišljijo, gibalne sposobnosti in preprosto uživajo v brezskrbni zabavi. Na voljo so otroške hišice, plezala, gugalnice in stolpi. Z željo po ustvarjanju nečesa čudovitega in posebnega je podjetje želelo združiti strokovna znanja o lesu in pedagoške izkušnje. Otroci so naš velik zaklad, lesena igrala za najmlajše pa so najlepše darilo zanje. Dolgoletne izkušnje pri delu z otroki jim je dalo vpogled v pomembnost, ki jo imajo peskovniki in ostala oprema v otrokovem razvoju. Več si preberite na naslovu: http://www.svet-igral.si/peskovniki/. Vsak nov izdelek skrbno analizirajo, zagotavljajo skladnost z otroškimi željami in gibalnimi sposobnostmi, obenem pa se osredotočajo na varnost, kvaliteto ter estetski videz.

lesena igrala

Prilagojena velikost in barve

Otroška hišica Pika ima klop, mizico in leseno dno. Barvo hišice in pik lahko prilagodite po lastni izbiri. Nekateri modeli imajo še dodatke kot je ograja z vetrnico. Nekateri modeli so primerni tudi za večje število otrok. Sestavljeni so iz dveh klopi in mize, ki omogočajo ustvarjalnost otrok. Naslednji model ima tudi pregrade in ovire in je namenjen mlajšim otrokom za umetniško raziskovanje in igranje. Vlak z vagonom je zasnovan za dodajanje poljubnega števila vagonov. Vagoni lahko služijo kot potniški del z mizo in klopjo, obstajajo pa tudi modeli s peskovniki. Tunel ponuja pustolovščino s pritrjenimi plezalnimi oprimki, zagotavljajoč edinstveno izkušnjo plezanja. Ladjica iz lesa z klopmi, mizo in jamborom z zastavo omogoča otrokom pravo pustolovščino Hobotnica iz lesa s tremi lovkami je prava umetniška stvaritev na vrtu.

Prilagajanje vašim željam

Podjetje ni le proizvajalec, ampak tudi vaš partner pri uresničevanju želja. Z veseljem prisluhnejo vašim potrebam in željam. Po ogledu prostora za lesena igrala vam nudijo strokovno svetovanje in izris tlorisa. Prilagajajo velikost, višino, barvo hišice, okenske police, ograje in vse dodatne elemente glede na vaše želje in potrebe. Sodelujejo z vami pri razvoju novih izdelkov in nenehno dopolnjujejo ponudbo glede na vaše želje, ideje in potrebe. Podjetje, ki izdeluje lesena igrala, raste skupaj z vami. Plezalna stena otrokom ponuja številne izzive in priložnost za preizkušanje njihove spretnosti. V ponudbi imajo različne vrste plezal, ki so lahko postavljeni samostojno ali kot sestavni elementi stolpov. Plezalne stene so izdelane iz plezalnih mrež, oprimkov in plezalnih lestev, zagotavljajo pa tako zabavo kot tudi razvoj motoričnih sposobnosti.

lesena igrala 1

Ustvarjalna igra na prostem

Otroci naravnost obožujejo igro na prostem, zlasti če so na voljo peskovniki, ki predstavljajo prizorišče ustvarjalnosti in domišljije. Peskovniki so opremljeni s pokrovom, ki zagotavljajo zaščito mivke, in imajo ustrezen certifikat. Model v velikosti 120 x 120 cm in višine 25 cm predstavlja odlično izbiro za kompaktno in varno igranje. Opremljen je z dnom in pokrovom za enostavno zaščito mivke. Model v obliki tovornjaka imajo dodatno še kabino z volanom. Mivka je zaščitena s pokrovom, ki ga je mogoče enostavno namestiti. Nekateri modeli imajo premikajoče se pokrove, ki preprečujejo morebitne poškodbe otrok med igro. Namenjeni so varni zaščiti mivke.

Neomejene možnosti za razigranost

Igralni stolpi predstavljajo odličen način, kako otrokom omogočiti resnično razgibano igro s številnimi možnostmi. Ti stolpi se prilagajajo glede na otrokovo starost, tako po višini stolpa kot tudi po zahtevnosti vgrajenih elementov. Ta lesena igrala vključujejo različne možnosti kot so otroške hišice, gugalnice, plezalne stene, tobogani, stopnice in peskovniki. Podjetje lahko izdela tudi stolp po meri, izdelan po vaših željah in potrebah, vedno pa zagotavljajo visoko kakovost. Vsak stolp je premišljeno zasnovan in opremljen z različnimi možnostmi. Na voljo je model z višino podesta 135 cm, ki vključuje otroško hišico, tobogan, plezalno steno in stopnice. V hišici najdete dve klopci in mizo.

lesena igrala 3

Gugalnice za dodatno zabavo

Peskovniki so del tudi nekaterih drugih modelov stolpov in prinašajo dodatno zabavo z enojno gugalnico z gumijastim sedalom. Nekateri modeli omogočajo raziskovanje in ustvarjanje z dodatnimi pregradami in ovirami. Ta lesena igrala za najmlajše imajo dodatno tudi plezalo, ki vključuje plezalno mrežo in steno z oprimki. Poseben model, imenovan žičnica, vključuje kovinske dele iz nerjavečega jekla. Z zavoro, ki se sprosti pri obtežitvi nad 6 kg, ter cinkano jeklenico debeline 10 mm zagotavlja varno guganje. Konstrukcija je narejena iz globinsko impregniranega materiala. Otroške hišice so kot sanjsko zavetje, kjer se otroci lahko umaknejo in počutijo varne. Otroške hišice so obarvane v prijetne barve. Te hišice so lahko samostojne ali kot sestavni del stolpa.

peskovniki

Koristi za otroke

Peskovniki omogočajo otrokom, da raziskujejo in se učijo skozi igro. Otroci lahko uporabljajo pesek za gradnjo gradov, izkopavanje jam ali ustvarjanje različnih oblik, kar spodbuja njihovo domišljijo in kreativnost. Poleg tega pomagajo pri razvoju fino motoričnih spretnosti, saj otroci uporabljajo roke in prste za manipulacijo s materialom. So tudi odlično orodje za socializacijo. Otroci se med igro učijo deliti igrače, sodelovati pri skupnih projektih in reševati konflikte. To pomaga pri razvoju socialnih veščin, ki so ključne za uspešno interakcijo z drugimi. Lesena igrala so pomemben del otroškega igrišča, ki omogočajo otrokom, da se igrajo, učijo in razvijajo svoje spretnosti. Z zagotavljanjem varne in spodbudne igre lahko otroci izkoristijo vse koristi, ki jih tovrstni izdelki ponujajo.