pon. Maj 27th, 2024

Mobilnost v našem glavnem mestu in njegovi okolici je zaradi kompleksnosti večkrat svojevrsten izziv. Čeprav včasih hitreje prispemo na cilj s pomočjo lokalnega avtobusa ali s kolesom, pa je v nekaterih situacijah bolj smiselna izposoja avtomobila ali najem kombija. Bodisi za določen prevoz po prestolnici ali pa za specifičen poslovni in drug dogodek lahko izberemo storitev rent a car Ljubljana. Za prevoz pohištva ali bele tehnike iz nakupovalnega centra ali pa selitev pa se torej lahko odločimo za najem kombija. Za poceni rent a car Ljubljana kot tudi najem kombija raziščimo spletno ponudbo oziroma povprašajmo, kakšen vozni park je na voljo pri različnih ponudnikih ter kakšni so pogoji izposoje.

Prevoz na slavnostna srečanja

Priprave na pomembne dogodke, kot so:

  • maturantski ples ali valeta,
  • poročno slavje,
  • svečani dogodki,
  • rojstni dnevi,
  • fantovščine ali dekliščine,
  • jubileji in tako dalje

rent a car

že sicer terjajo veliko časa in energije od nas glede same organizacije, v kolikor pa se odvijajo še na lokacijah, ki niso lahko dostopne, nam lahko koristi rent a car Ljubljana. S kakšnim prevoznim sredstvom bomo prispeli na dogovorjeno mesto, je navsezadnje lahko tudi del našega stila. Morda želimo, da nas opazijo ali pa da ne izstopamo, oziroma mogoče želimo pokazati eleganco ali drznost – s ponudniki preletimo opcije za rent a car Ljubljana in izberimo vozilo po našem okusu. Za res poseben prihod nekateri najamejo na primer limuzino, ki povsod vzbuja pozornost, zato le-ta utegne biti naš izbor pri zares izjemnih srečanjih, lahko pa smo tudi nekoliko bolj športni in izberemo športni avto.

Poslovni dogodki

Rent a car Ljubljana je lahko smotrn tudi tedaj, ko se odpravljamo na pomembno poslovno srečanje k strankam ali partnerjem, na katere želimo narediti vtis. Kot podjetnikom oziroma pravnim osebam pa se nam ta način v obliki dolgoročne izposoje bolj izplača, kot če bi šli v nakup avtomobila. S fiksnim mesečnim zneskom ter prihranki glede zavarovanj, servisov, registracije, vzdrževanja ter drugih stroškov je lahko to veliko bolj optimalen način pri našem poslovanju, saj imamo manj skrbi glede naštetih obveznosti, nenazadnje pa se tudi ti mesečni zneski računovodsko štejejo kot stroški in zato pri dobičku plačamo manj davka nanj. Poleg tega ni težav glede zasebne uporabe, kar je drugače, če ima podjetje v lasti službeni avto, saj bi morali v tem primeru beležiti nekatere podatke, zaposlenemu, ki bi ga uporabljal zasebno, pa bi se to štelo kot boniteta.

Selitveni izzivi in nakup večjih predmetov

Kadar moramo preseliti različne težke predmete oziroma večje število stvari, lahko naročimo selitveni servis ali pa se odločimo za najem kombija in sami oziroma skupaj z znanci ali prijatelji opravimo selitev. Tako bomo tudi lažje nadzorovali ravnanje z občutljivmi predmeti, kot je keramika, leseni in tekstilni izdelki itd. Če ga prej še nikoli nismo vozili, je priporočljivo, da ga najprej nekoliko preizkusimo in da se navadimo na njegovo višino ter dolžino. Do preizkušenj namreč lahko pride tedaj, ko moramo zapeljati:

  • v podzemne garaže,
  • na ozka parkirna mesta,
  • pod razne podvoze in podobno,

najem kombija

zato je dobro imeti vsaj nekaj izkušenj. Ko bomo usvojili vožnjo z njim, ga bomo lažje in večkrat uporabili za tovrstne opravke, še posebej kadar določeno prodajno mesto ne ponuja dostave kupljenih izdelkov do našega doma. Vselej se najprej udobno namestimo v njem z nastavitvijo sedeža in ogledal, v primerjavi z avtom pa se moramo navaditi na drugačen kot pogleda, saj utegne biti vidnost včasih zmanjšana, na primer ko menjamo pasove na cesti ali ko parkiramo. V največ primerih se lahko zanašamo zgolj na ogledala, če pa imamo s seboj sopotnika, lahko izstopi in nas pomaga usmerjati na parkiriščih oziroma opozarjati na ovire.

Najem kombija za piknik ali krajši izlet

Tudi za razne piknike ter krajše izlete, na katere se odpravljamo kot nekoliko večja skupina ali družina, je primeren najem kombija, da nam ni potrebno iti z več avti v isto smer. Tako je lažje načrtovati naše poti in skupen čas prihoda ter odhoda. Nekateri ponudniki izposojajo vozila s hladilnikom večjih prostornin, kar je nadvse priročno, če se odpravljamo na razne piknike. Najem kombija s tovrstnim dodatkom nam bo olajšal shranjevanje živil za veliko število oseb, zato nam ne bo treba skrbeti za svežino hrane ter pijače.

Za poceni rent a car Ljubljana ter dostavna vozila preverimo akcije

Do cenovno ugodnejše izposoje lahko pridemo na način, če smo na primer redna stranka, ki večkrat uporablja te storitve, spremljajmo pa tudi različne akcije ali last minute ponudbe v določenih časovnih obdobjih. Denimo v poletnem času lahko naletimo na znižanje cen v času, ko so glavni vrhunci sezone že nekoliko mimo oziroma se umirjajo, ali pa v jesenskem času, preden ponovno nastopijo zimski vrhunci turistične sezone. Popusti lahko znašajo med 20% do 30 % ali celo več, kar se nam pri višjih zneskih že lepo obrestuje. Dnevni strošek se sicer giblje med okoli 40,00 do 100,00 EUR na dan.