čet. Jun 20th, 2024

Če delujete na področju lomljenja betona in ostalih gradbenih storitev in vaša naloga vključuje predvsem prenavljanje stavb in stanovanj, enostavno morate imeti SDS MAX dleta, ki niso samo ena izmed najbolj kakovostnih, ampak tudi zmogljivih, kar lahko preverite na naslednji povezavi: https://www.metalmikulic.si/izdelek/dleta-sds-max/.  Za te izdelke je značilen oster in do potankosti obdelan rob na zunanji strani pripomočka, ki SDS MAX še ojača. Dodatno je na izdelek pridana tudi lomilka in jo najdemo na zgornji strani dleta. Posebej poznane so samoostrilne konice, katerih glavna prednost je ohranjanje začetne ostrine več let. Zaradi tega ne postanejo topa tako hitro, kot nekateri ostali pripomočki iz iste izdelčne kategorije, trdijo pri Metal Mikulič.

 sds max d

Legirano jeklo: popolna zaščita

Ker večino izdelkov uporabljamo pod velikimi pritiski in silami, mora biti konica narejena iz kakovostnega legiranega jekla, ki je še dodatno ojačana. Zaradi te lastnosti je lomljivost izdelka zmanjšana, kar pomeni, da je zmanjšana tudi možnost za poškodbe in otopelost konice. SDS MAX je primeren za implementacijo na kladiva različnih proizvajalcev, kot so Bosch in Hikoki. Če potrebujete pomoč pri izbiri, je najbolje, da kontaktirate ponudnika in mu zastavite vprašanja, ki vas zanimajo. Vsekakor je ta naložba več kot le denarna investicija: je investicija v vaše podjetje oziroma prihodnosti, zato pri izbiri ne skoparite, ampak si privoščite le najbolje pripomočke za razbijanje betona in ostalih plošč.

SDS MAX dleta: Več različnih izdelčnih različic

Večina ponudnikov, kot npr. Metal Mikulič, ima na zalogi različne izdelčne variacije, saj se tudi narava dela razlikuje glede na material, na katerem se spremembe vršijo … Če želite prihraniti denar, lahko izberete komplet SDS MAX dlet ali pa izberete samo eno po svoji presoji in potrebah. Lopatasto dleto je na primer oblikovano tako, da se kot udarca še močneje prenese. Preizkusite svojega in kupite najboljši pripomoček. Vsekakor je dobro, da pred nakupom pretehtate vse možnosti in se na koncu odločite za zares kakovosten pripomoček.