pon. Apr 15th, 2024

Bet 365 nedvomno velja za eno izmed najljubših stavnic med igralci, kar potrjujejo igralci, ki igrajo na večjih športnih stavnicah. Poudariti velja tudi privlačno promocijo bonusa v višini 25 evrov, ki je na voljo vsem aktivnim članom. Poleg tega omogoča alternativna povezava ogled številnih tekem v živo, kar je odlična možnost za spremljanje dogajanja v športu, ki ga ne prenašajo naše TV postaje. Bet 365 ne le, da ponuja izjemne stavne kvote, ampak ponuja tudi izjemen izbor športov in nižjih lig, ki jih tekmeci ne pokrivajo. Pogosto so najboljše možnosti za zaslužek prav v teh ligah, kar pomeni, da je ta stavnica odlična izbira za ljubitelje stav.

 

Prenosi tekem v živo in privlačne stave

Bet 365 Live ponuja izjemno priložnost za prenos tekem v živo za vse aktivne uporabnike spletne strani. S samo minimalnim vložkom v višini 10 evrov na stavni račun postanete upravičeni do ogleda številnih prenosov v živo. Poleg tega prenosi v živo dopolnjujejo tudi možnost stavljenja v živo, kjer lahko med samo tekmo postavljate stave na svoje favorizirane ekipe. Bet 365 ponuja odlično spletno igralnico z bogato ponudbo iger. Posebno izkušnjo pa ponuja tudi Live Casino, kjer igrate v realnem času in se pomerite z resničnimi delilci. S sledenjem kamere lahko spremljate vsako potezo.

 

Priljubljena igra sreče

Ljubitelji igre Texas Holdem bodo prišli na svoj račun pri Bet 365 Poker. Igrate lahko prek brskalnika, vendar je za najboljšo izkušnjo priporočljiv prenos njihove namizne aplikacije. Nudijo celovito izkušnjo pokra, vključno z razburljivimi turnirji in visokimi nagradami. Na vrsto pridejo tudi ljubitelji igre Bingo. Ob registraciji vas pričakujejo odlične nagrade. Eden najprivlačnejših je kredit bonus v višini do 100% vašega prvega pologa, kar lahko prinese do 100 evrov žetonov za stavni kredit. S temi žetoni lahko prosto stavite in sodelujete v različnih igrah z odličnimi nagradami. Poleg tega so na voljo tudi Free Spins in vstopnice, ki omogočajo brezplačno sodelovanje v različnih igrah z zanimivimi nagradami.