sob. Jul 20th, 2024

Športna stavnica Bet at Home je bila ustanovljena že leta 1999, kar poudarja njeno kvaliteto in dolgoletno tradicijo v svetu športnih stavnic. Stavnica Bet at Home ostaja zvesta svoji kontinuiteti in velja za eno najbolj tradicionalnih stavnic. Njihova spletna stran odraža napreden in moderen dizajn, ki je privabil že več kot 3.5 milijona zadovoljnih uporabnikov. Nedavna prenova spletne strani dodatno izboljšuje uporabniško izkušnjo, zato jo priporočamo obiskati čim prej. Velika prednost stavnice je tudi, da jo lahko uporabljate v slovenskem jeziku, kar predstavlja redkost pri tujih ponudnikih športnih stav, a se to možnost nedvomno izplača izkoristiti. Stavnica ne ponuja le športnih stav, temveč tudi ESports, stave v živo in še mnogo več.

 

Sodoben dizajn in široka ponudba iger

Bet at Home športna stavnica trenutno podarja izjemnih 300 evrov bonusa za športne stave slovenskim uporabnikom. Novi super bonus je na voljo vsem novim uporabnikom, ki enostavno napolnijo svoj stavni račun trikrat. Osnovni pogoji bonusa vključujejo, da je potrebno vplačani znesek in bonus staviti 5x v roku 60 dni, pri čemer je minimalna kvota 1.70. Izplačilo ni mogoče, dokler je aktiven en Welcome bonus ali če eden od treh ni bil v celoti obrnjen. Vsak bonus je mogoče obrniti z dobroimetjem ali dobroimetjem bonusa. Stavnica Bet at Home si pridržuje pravico do stornacije bonusa in dobitkov, če pogoji niso izpolnjeni.

 

Ne zamudite priložnosti za dodatne bonuse

Vsi novi uporabniki stavnice Bet at Home lahko izkoristite super visok bonus. Seveda pa to ni edina ugodnost, ki jo ponuja navedeni ponudnik športnih stav. Začetni bonus dobrodošlice se občasno nudi tudi vsem obstoječim uporabnikom stavnice. Poleg tega stavnica redno ponuja obstoječim uporabnikom različne bonuse, ki so povezani z velikimi športnimi dogodki. Spletna stran stavnice je enostavna in pregledna, omogoča hitro uporabo brez nepotrebnih motenj. Klasična postavitev menijev, ki jo najdemo pri večini športnih stavnic, poskrbi, da se boste na stavnici počutili kot doma.