sre. Jun 19th, 2024

Kaj je to kar ženske največkrat poleti spravi v slabo voljo in prepriča da se takoj oblečejo ko pridejo ven iz morja? Celulit je ena izmed takih stvareh s katero se vse ženske borijo. Z njim se spopada kar 80% žensk ne glede na njihovo starost. Ampak to ne pomeni, da je odprava celulita brez bolečin nemogoča.

odprava celulita1

Dejavniki za nastanek so različni in kompleksni ter medsebojno povezani

Slab limfni pretok v telesu, genetika, hormonsko neravnovesje, starost, življenjski slog so samo eni izmed razlogov, ki vplivajo na nastanek te nadloge. Poskrbimo za primeren vnos hranilnih snovi, zadosten vnos tekočine, za dovolj telesne aktivnosti in ustrezno nego kože. Na ustrezno nego kože mora biti nežnejši spol bolj pozoren koakor moški. Ženske so bolj nagnjene k celulitu, v procesu staranja pa se v telesu proizvaja tudi manj kolagena in elastina. Seveda, z izboljšanjem načina življenja, prehrane in spanja sami lahko vplivamo na to da odprava celulita brez bolečin postane še lažja.

odprava celulita 3

Odprava celulita brez bolečin z najnovejšo tehnologijo

Živimo v dobi nove tehnologije in napredka medicinskih in lepotnih pripomočkov. Glede na to, da je vsak dan več načinov kako celulit postane naša preteklost, je to zelo dobro za nas.  Najbolj učinkovite metode ki so zadolžene za to, da bo odprava celulita brez bolečin sta: LPG Endermologija in odprava celulita s Kavitacijo.

  • LPG endermologija

odpravlja različne vrste celulita kot so: vodni, maščobni in fibrozni. Postopek je neboleč in zajema celično stimulacijo tkiva. S to aparaturo stimuliramo celice, ki so ključne za proizvodnjo kolagena in elastina, katera imata vpliv na ohranjanje čvrste kože.

  • Kavitacija

Prednost kavitacije je to, da tretma lahko uporabimo na celemu telesu. Deluje tako, da se uporabljajo nizkoferkvenčni ultrazvočni valovi, ki razbijajo maščobne celice v tekočino, tkiva v okolici ostanejo pa nedotaknjena. Kavitacija je metoda, ki je zamenjala liposukcijo, je pa še boljša, ker je varna metoda s hitrimi in trajnimi rezultati.