pon. Maj 27th, 2024

Za prijetno in udobno bivanje ni dovolj le kakovostno pohištvo in okusno urejen dom. Pomembno je tudi, kako si organiziramo vsakodnevno življenje s pomočjo vseh gospodinjskih aparatov in drugih pripomočkov. Pravijo, da je kuhinja središče vsakega doma, saj se tam pripravljajo obroki, obenem pa se družina zbere za mizo ter uživa v hrani in pijači.

Poleg štedilnikov in pečic pa so nepogrešljivi tudi vgradni ali prostostoječi hladilniki, ki si jih lahko ogledate na spletnih straneh A1. Te sodobne naprave poskrbijo za učinkovito shranjevanje živil. Ne le, da pomagajo ohranjati njihovo svežino, temveč vam lahko z različnimi posebnimi predeli za posamezne vrste živil omogočajo boljši pregled in dostop do iskanega živila.

prostostoječi hladilniki1

Številne funkcije vam bodo olajšale shranjevanje

Enovratni prostostoječi hladilniki se odlično obnesejo v vsakem prostoru, saj lahko zamenjate stran odpiranja vrat ter si tako izbrani aparat popolnoma prilagodite glede na svoje potrebe. Omogočajo različne prostornine shranjevanja, tudi do 286 litrov, v višino pa merijo do 151 centimetrov. Zato so primerni tudi za manjše kuhinje.

Imajo štiri steklene police in predal za sadje in zelenjavo. Poleg tega omogočajo samodejno odtajevanje, zato je čiščenje zelo enostavno. Sodobni prostostoječi hladilniki omogočajo boljši pregled nad shranjenimi živili z učinkovito in enakomerno LED osvetlitvijo, kar še posebej pride prav vsem tistim, ki imate pogosto težave zaradi prenapolnjenega hladilnika.

prostostoječi hladilniki3

Prostostoječi hladilniki s prilagojenim odpiranjem vrat

Svoj izbrani model lahko postavite točno tako, kot želite, nato pa glede na postavitev v prostoru izberete, v katero smer se bodo vrata odpirala. To vam omogoča zamenljiv tečaj vrat. Vrata so namreč vrtljiva, tako da lahko tečaj postavite na desno ali levo stran.

Če imate veliko družino in vam ena naprava ni dovolj, se lahko odločite za dve, ki ju postavite eno ob drugo, nato pa obrnete vrata na eni od naprav. Prostostoječi hladilniki so vam na voljo tako z zamrzovalnikom kot brez. Za več informacij in ogled posameznih modelov pobrskajte po spletni strani A1.