čet. Jun 20th, 2024

Čeprav se praznik zaljubljencev zdi še daleč, pa bo februar tu kot bi mignil. In da vas najbolj romantični dan v letu spet ne dobi nepripravljene in brez ideje, kaj mu podariti za valentinovo, lahko o tem razmišljate že danes. Kupovanje presenečenja za moške ni tako enostavno, kot bi morda mislili, še posebej za tiste partnerje, ki so skupaj že dalj časa in so že izkoristili vsa klišejska presenečenja na prvo žogo. V nadaljevanju smo vam v pomoč izbrali nekaj domiselnih idej za različne tipe moškega z različnimi interesi, s katerimi boste valentinovo zanj pričarali v popolnoma drugačni luči.

presenetenje za športnega navdušenca

Romantično valentinovo zanj

Čeprav si morda mislite, da imajo romantična presenečenja rade ženske, se motite, saj se tudi moški pustijo razvajati. Če je tudi vaš partner med njimi, mu podarite obisk spa centra s kopanjem, savnami in prijetno masažo, kamor se lahko odpravita tudi v dvoje in tako preživita romantičen dan oz. vikend. Prijetno in romantično presenečenje je lahko tudi vikend pobeg v samotno kočo ali vikend obisk romantične prestolnice, na primer Pariza, Verone ali Rima.

kulinarično razvajanje1

Kulinarično razvajanje brbončic

Moški obožujejo hrano in kdo bi se branil vrhunske večerje pri kuharskih mojstrih? Rezervirajte mizo pri kateri od prestižnih restavracij in se prepustite okusom najboljše kulinarike. Ker je večerja ena izmed prvih idej, kaj mu podariti za valentinovo, poskrbite za čimprejšnjo rezervacijo. V nasprotnem primeru mu lahko podarite tudi vrednostni bon za obisk izbrane restavracije, ki jo lahko obiščeta tudi na kateri drugi dan, v večjem miru in intimi. Seveda pa se lahko potrudite in mu njegovo najljubšo jed na poseben način pripravite doma sami. Če vaš partner rad kuha, lahko tudi skupaj pripravita kakšno novo jed in si tako popestrita večer v dvoje.

kulinarično razvajanje

Presenečenje za športnega navdušenca

Če se vaš partner aktivno ukvarja s športom, ideje, kaj mu podariti za valentinovo, kar švigajo skozi vaše misli. Zagotovo je odlično darilo kakšen kos športne opreme, ki jo potrebuje ali mu vedno pride prav, na primer oblačila, športni rekviziti ali športna ura. Domiselno darilo je lahko tudi mesečna vstopnica za obisk športnih dejavnosti, morda takšnih, ki jih lahko izvajata skupaj in tako še krepita vajin odnos. Tisti, ki se želite malce bolj izkazati, pa mu lahko podarite vstopnico za ogled tekme njegove najljubše športne ekipe.

adrenalinsko doživetje2

Nepozabna izkušnja za adrenalinskega navdušenca

Adrenalinski navdušenci potrebujejo nekaj, kar jim bo pognalo kri po žilah. Če še ni poskusil, mu lahko podarite skok s padalom v tandemu, skok z jadralnim padalom v tandemu, skok z elastično vrvjo, vožnjo po zip-lineu, letenje v vetrovniku, dirkanje s športnimi avtomobili, rafting, obisk pustolovskega parka …

adrenalinsko doživetje

Preprosta doživetja za tiste, ki se radi zabavajo

Kdo nima rad moških, ki se znajo smejati, zabavati in pošaliti na svoj račun? Takšnega boste zagotovo nasmejali in pripravili za akcijo, če mu boste podarili kakšno od zabavnih doživetij, kot je na primer paintball, sekiromet, hoja po žerjavici, vožnja s karting avtomobilčki, bon za sobo pobega, kotaljenje v zorbu ipd.

adrenalinsko doživetje1

Presenečenja za manj kot 50 EUR

Če nič od naštetega ne pride v poštev za vašega izbranca in imate omejen proračun, smo za vas pripravili tudi nekaj bolj običajnih idej, kaj mu podariti za valentinovo. Zagotovo je to kakšna izbrana bonboniera, parfum, kos nakita ali oblačila. Za tiste, ki radi požirajo knjige, kakšna navdihujoča avtobiografija ali romantična novela ne bo razočarala. Potem so tu še kakšni negovalni kompleti, simpatične skodelice s sporočilom, personalizirani hišni copati, nogavice, specialty kava, steklenica dobrega vina … Z malo domiselnosti pa lahko presenečenje pripravite tudi sami, na primer da mu izdelate voščilnico, uokvirite vajino fotografijo, skuhate večerjo, napišete ljubezensko pismo ali pesem … Navsezadnje, ljubezen se kaže z dejanji, ne pokloni.