sob. Jul 20th, 2024

Iščete najboljšo ponudbo za ugoden in varen najem vozila? Širok in pester izbor si lahko ogledate kar na spletu. Med najboljšimi ponudniki lahko izbirate kar z udobja svojega kavča, saj rezervacijo lahko opravite od doma. Ni potreben dodaten obisk, kar je v današnjih časih nadvse priročno.

Na voljo je število različnih modelov avtov, kombijev, prikolic, itd. V ponudbi lahko najdete nove avtomobile. Nekateri izmed podjetij ponujajo samo avte do 1 leta starosti in z manj kot 30 tisoč prevoženih kilometrov. Skoraj vsi pa imajo zagotovljeno letno vinjeto za slovenske avtoceste. V primeru, da imate točno določeno željo, so pri vsakem ponudniku na voljo tudi osebe za pomoč in nasvet. Vse to si lahko ogledate in najdete na spletu.

najem vozila

Dostava in prilagodljivost

V večini primerov za najem vozila, je pričakovano, da stranka osebno prevzame izbran avtomobil pri ponudniku. Nekateri izmed njih pa ponujajo tudi brezplačno dostavo vozila znotraj določenih kilometrov. Za dostavo, je priporočljivo preveriti pri izbranem ponudniku.

Ker večina ljudi danes dela dopoldanske izmene, se lahko zgodi, da v času uradnih ur ponudnika, enostavno ne uspete prevzeti avta ali kombija. Tako kot brezplačna dostava, se pri nekaterih podjetjih lahko prilagodi termin prevzema ali celo ogleda.

Najem vozil1

Cena in nezgode

Danes vam vse te spletne strani ponujajo dolgoročen ali kratkoročen najem vozila. Lahko si privoščite tudi več kot enomesečni najem vozila ali pa samo celodnevni. Seveda ta odločitev vpliva na ceno celotnega najema. Kar pa ni edino kar vpliva na številko, katero je potrebno odšteti. Na ceno vpliva tudi izbira cenovnega razreda avta, ter ponekod razdalja, katero imate namen prevoziti. Za individualno ponudbo in več informacij se lahko obrente na izbranega ponudnika.

Kaj pa v primeru nezgod? V času izposoje je seveda možen gumidefekt, nesreča ali katera koli druga okvara. V takem primeru je ponovno odvisno kje ste najem vozila opravili, vendar obstajajo podjetja katera imajo pogodbo z velikimi zavarovalnicami, kjer se te nesreče lahko mirno in brezskrbno rešijo.