pon. Maj 27th, 2024

Veseli smo, da lahko dandanes ustvarjene vsebine delimo preko socialnih omrežij, ki nam omogočajo večjo prepoznavnost, široko publiko in seveda več priložnosti za pridobivanje potencialnih strank oz. uporabnikov za ustvarjene vsebine. Če damo primer, bi rekli, da smo posneli izredno zanimiv YouTube seminar, ki ga lahko najdete kar preko spleta, ali si ga ogledate na primer pri podjetju Openit, kateri bo naše potencialne stranke in gledalce podučil o zanimivih področjih kanala in podal informacije, kaj vse lahko iz njega pridobite.Ker pa je seveda treba vsako ustvarjeno vsebino tudi podkrepiti, gresta Facebook oglaševanje in YouTube seminar z roko v roki. Zakaj? Preko slednjega ustvarite zanimive vsebine/ videe, ki jih lahko nato skupaj z nasveti za Facebook oglaševanje, tudi delite s svojo ciljano publiko. Na ta način boste dosegli več ogledov ter postali lahka tarča zanimanja.

facebook oglaševanje

Nasveti za Facebook oglaševanje

V moderniziranje je padlo že veliko podjetij, ki želijo svoje poslovanje dvigniti v višjo prestavo, se predstaviti lačnim kupcem in si tako ob enem povišati oglede spletne strani ter pridobiti povpraševanja. Če imate tudi vi ponudbo ali YouTube seminar, potem je čas, da jo predstavite širšemu občinstvu še danes.

Facebook oglaševanje vam bo omogočilo:

  • ciljno usmerjeno občinstvo;
  • s promoviranjem objave do večjega dosega;
  • cenejši način promoviranja;
  • prilagoditev proračuna za posamezne kampanje;
  • povečanje prepoznavnosti ter prometa na spletni strani;
  • merljivo uspešnost za oglaševanje.

Kadar imate oz. predstavljate izdelek, storitev ali razne učne vsebine, ki so relativno novi in jih ljudje še ne iščejo toliko preko spletnih iskalnikov, je smiselna in pametna poteza, da jih začnete izpostavljati tako, da vključite Facebook oglaševanje.

facebook oglaševanje2

YouTube seminar in prednosti uporabe

Kadar se odločite, da boste svoje uporabnike ali ciljno skupino podučili s pomočjo raznih učnih uric, lahko le te v obliki zanimivega videa objavite na portalu YouTube in si tako povečate prepoznavnost, dosežete večje število ogledov ter s pomočjo le-tega, dvignete tudi rangiranje.

YouTube seminar je splošno znan po tem, da pomaga številnim uporabnikom rešiti težave in hitreje priti do želenega cilja ali uspeha. Predvsem je priporočljiv za podjetja in posameznike, ki bi želeli le-tega uporabiti kot svež kanal za pridobivanje kupcev; čistim začetnikom, ki bi radi svoje delo delili, in pa prav tako za uporabnike in skrbnike družbenih omrežij in marketinga.

youtube oglaševanje2

Če se vsaj malo spoznate na določen marketinški kanal in urejanje ter dodajanje uporabnih vsebin, ga lahko vodite strokovno in si tako pridobite veliko večje število gledalcev. V primeru, da tega ne bi želeli opravljati sami, so tukaj za vas strokovnjaki, ki jih lahko poiščete kar preko spleta. Primer le teh je podjetje Openit, ki vas lahko vodi in vas poduči, kako YouTube seminar poteka, kaj mora vsebovati in podobno. Da bodo vsebine berljive in zanimive za zunanje uporabnike, vam pa še zaupajo nekaj skrivnosti.

youtube oglaševanje

Zakaj gresta Facebook oglaševanje in YouTube seminar z roko v roki?

Vsi vemo, da samo s posnetim videom, ki je dodan na kanal, ne bomo tako hitro dosegli ciljev, ki si jih resnično želimo, zato tukaj pristopi pomoč marketinga in obetavna ter preizkušena socialna omrežja. Preko slednjih lahko z nekaj pomoči dosežete število radovednih skupin uporabnikov, ki bodo vašo ustvarjeno vsebino že sami delili in vam tako avtomatsko ustvarili krog ljudi, ki vas bo začel spremljati.

facebook oglaševanje3

YouTube vam bo pomagal, da prilezete v svet, medtem ko vas bo Facebook izstrelil med zvezde

Facebook oglaševanje vam omogoča ogromno možnosti, kako postati vidni in si ustvariti krog sledilcev, torej ciljnih skupin, ki bodo posledično postali tudi vaši kupci ali vsaj potencialne stranke, ki bi želele izkoristiti vašo storitev ali kupiti vaš oglaševani izdelek. Krog se bo počasi začel večati skupaj s povpraševanji in zanimanjem.

Uporabniki tega mesta so številni in so tisti, ki preživijo veliko svojega časa ob ogledu raznih zgodb in novic ter se gibljejo na dnevni ravni v številu do milijarde in več, saj se število z vsakim dnem tudi povečuje.

youtube oglaševanje3

Tukaj je vaša velika priložnost, da uporabite to in se izpostavite. Ker pa se je število mobilnih uporabnikov dvignila na vrtoglavih 80 %, pa bodite pozorni, da so vaše vsebine optimizirane in prilagojene tudi za telefone, saj lahko v nasprotnem primeru izgubite obetavnih nekaj odstotkov uporabnikov, ki bi lahko postali tako rekoč vaši kupci.

Uporabniki, ki vam bodo sledili in vas priporočali tudi drugim, so najmočnejše orodje, ki vam lahko pomaga do visokih uvrstitev in splošnega uspeha. Ne bojte se izstopati in biti drugačni od drugih, saj vas lahko ravno to popelje do želenih pozicij in dosegljivih ciljev, ki vas že čakajo za ovinkom.