pet. Dec 2nd, 2022

Ste radi v koraku z modnimi smernicami? Smernicami ne samo ženske, temveč tudi otroške mode. Veliko mamic obožuje nakupovanje oblačil za svoje otroke, saj si lahko dovolijo veliko več kot pri sebi. V otroški modi ni pravil, vse je dovoljeno in nihče vas ne bo gledal postrani zaradi tega, ker ste kombinirali pisan pulover z rumenimi pajkicami in rjavimi čevlji. V nadaljevanju smo zbral nekaj najbolj nepogrešljivih kosov oblačil v otroški garderobi in najnovejše trende modne znamke GAP. Na seznamu so se najvišje znašle oblekice za punčke, pletenine in srajčke, pa tudi kopalke za deklice, pajkice in jakne. Široko in modno ponudbo otroških oblačil si oglejte na https://www.gap.si/sl/gapsi/otroska-krila-pajaci-oblekice-za-puncke.

kopalke za deklice1.1

Prikupne oblekice za punčke

Vsaka mamica, ki izve, da bo imela punčko, dobi razlog, da končno kupi vse tiste prikupne oblekice za punčke, nad katerimi se navdušuje že vrsto let. Prikupne oblekice za punčke najbolj navdušijo s svojim izgledom, ki z nežnim barvami in vzorci iz malčic naredijo junakinje iz Disneyeve risanke. Čeprav so največkrat rezervirane za posebne dogodke, pa so oblekice za punčke lahko tudi del vsakodnevne garderobe za šolo ali vrtec, ki jih lahko popestrite z legicami, jopami ali puloverji. Primerne so tudi v toplih poletnih dneh na morju, ko jih lahko nosijo tudi kot lahkotno vrhnje oblačilo, s katerimi prekrijejo kopalke za deklice.

oblekice za punčke2

Potiskane majice

Potiskane majice so vedno v modi, še posebej pri otrokih. Sicer je odvisno od motiva, vendar lahko z njimi hitro dosežete »kulski« videz. Med najbolj priljubljenimi motivi so zagotovo kakšni risani junaki, pa tudi zabavni motivi, napisi in slike, v zadnjih časih pa navdušujejo tudi majice z obojestranskimi bleščicami in 3D našitki. Potiskane majice kažejo otroško igrivost, v otroški garderobi pa dajo občutek ljubkosti. So vsestranski kos oblačila, ki jih otroci nosijo skozi celo, le v različnih izvedbah – poleti s kratkimi rokavi, pozimi pa z dolgimi.

kopalke za deklice

Srajce in bluzice za mlade dame

Malokateri kos oblačila je bolj prikupen kot srajčke in bluzice za malčice. Z zanimivimi vzorci, naborki in dodatki so primerne tako za posebne priložnosti kot za vsakodnevno popestritev otroške garderobe. Z njihovo spretno kombinacijo boste vaše malčice hitro spremenili v prave male damice. Poleg klasičnih srajčk so zadnje čase priljubljene še srajčke v obliki oblekice za punčke, ki so odlične tudi za prehodna obdobja.

kopalke za deklice1

Udobne pajkice in legice

Ženske bi se strinjale, da so pajkice eden najbolj udobnih izumov sodobne mode. Ne samo, da so udobne, mogoče jih je nositi tudi k različnim stilom in za različne priložnosti. In tudi pri otrocih ni nič drugače, kvečjemu so možnosti kombiniranja še večje. Lahko jih nosijo samostojno, v kombinaciji z dolgim puloverjem ali kot dodatek oblekice za punčke. Ne glede na to, kako jih kombinirate, v njih se bodo malčice počutile svobodno in udobno.

Jakne in bunde – majhne, prikupne in mehke

Že sam pogled na mehko bundo nas navda z toplino in udobjem, če gre za pomanjšano verzijo za otroke, pa je občutek še toliko večji. Otroške jakne in bunde so na voljo v podobnih izvedbah, kot za odrasle – kot klasične bunde, dolge bunde s krzneno kapuco, kot jeans jakne z mehko ovčjo podlogo ali kot plaščki. Naj vas in vaše malčke navdušijo trendovske barve in modeli. Pri izbiri pa vas naj ne vodi samo izgled, temveč tudi funkcionalnost, zaradi katere bo vašim malčkom tudi v največjem mrazu prijetno toplo.

oblekice za punčke

Poletne kopalke za deklice

Eden izmed nepogrešljivih kosov oblačil v garderobi otrok so tudi kopalke za deklice. Te pa morajo biti izbrane skrbno, saj so več kot samo oblačilo za v vodo. Kopalke za deklice naj bodo izdelane iz kakovostnih in hitro sušečih materialov, ki preprečujejo, da bi se otrok prehladil. Pomemben je tudi kroj. Med najbolj univerzalnimi so enodelne kopalke za deklice, ki so v njihovi razigrani igri tudi najbolj priročne, lahko pa izberete tudi dvodelne kopalke za deklice s podaljšanim zgornjim delom ali z dolgimi rokavi, ki nudijo še dodatno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

kopalke za deklice2

Pletenine

Pletenine so in tudi v otroški modi. Zaradi svoje topline in udobja v bistvu nikoli ne gredo niti iz mode, spreminjajo se le kroji in barve. Letos so še posebej priljubljeni ohlapni modeli, puliji  in dolge različice, ki jih lahko otroci nosijo kot obleko ali vrhnje oblačilo čez pajkice ali hlače. Otroške pletenine so prikupne tudi zaradi svoje igrivosti, saj pri otroških pleteninah ni nikoli preveč barv, vzorcev ali motivov. Pri izbiri pletenin za otroke je dobro preveriti kakovost materiala, saj ne želite, da jim je v puloverju prehitro vroče ali da jih material pika.

Po moderna otroška oblačila

GAP je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk oblačil in sinonim za ameriški sproščen stil oblačenja. V njihovi ponudbi najdete poleg mode za odrasle tudi široko ponudbo oblačil za otroke, ki sledijo aktualnim modnim smernicam. Oblačila so izdelana z mislijo na otroke, na njihov brezskrbni čas igre in udobja. Vsa oblačila so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki kljubujejo tako otroškim vragolijam kot času in pralnemu stroju.