pon. Maj 27th, 2024

Vsakdo si želi odkriti ključ do večne mladosti, kožo brez gubic in napet obraz, ki sije mladostno svežino. In prav zato stopi na sceno skrivnostni pripomoček, Cryo Derm, ki obljublja metodo, kot je radiofrekvenca obraza. Če ste že slišali za to tehnologijo, veste, da gre za inovativno metodo, ki je v svetu lepotnih tretmajev postala prava senzacija.

Radiofrekvenca obraza je revolucionarna metoda pomlajevanja, ki jo ponujajo številna podjetja, kot je npr. Rehamed. Ta izkorišča energijo radijskih valov in njihovo vplivanje na kožne celice.

radioferkvenca obraza.2.png1.png

Kako deluje ta inovativna metoda?

Radiofrekvenca obraza je postala pravi magnet za tiste, ki si želijo svežega in mladostnega videza, saj ponuja celovito pomlajevalno rešitev. Temelji na uporabi visokofrekvenčnih radijskih valov. Ko se radiofrekvenčni valovi absorbirajo v kožo, se izvaja postopek, imenovan neinvazivno segrevanje tkiva. To povzroča nežno segrevanje kolagena in elastina ter pospešujejo obtok krvi, kar spodbuja procese obnavljanja in oblikovanja novega kolagena, ključnega gradnika mladostnega videza kože.

Edinstvena lastnost, ki jo ima radiofrekvenca obraza, je njena sposobnost, da prodre globoko v tkivo, ne da bi pri tem poškodovala površinske plasti kože. To pomeni, da je postopek neinvaziven, brez bolečin in brez potrebe po dolgotrajnem okrevanju.

Kakšen je rezultat?

Tehnika globinskega segrevanja tkiva omogoča številne pozitivne učinke. Med drugim:

  • Izboljšanje tonusa kože,
  • pomlajena in osvežena koža,
  • zmanjšuje gubice in napetost obraza, ki izžareva svežino in vitalnost.

Ker se izvaja hitro in učinkovito, boste lahko brez motenj, po tretmaju nadaljevali svoje opravke. Občutek na koži pa bo svež in prijeten.

radioferkvenca obraza

Kako tretma poteka?

Tretma traja 20-30 minut in je razdeljen na 4-6 posameznih terapij. Boste pa že po prvem obisku videli in občutili razliko. Začne se s čiščenjem obraza ter nanosom gela oz. prevodnega sredstva. Nato strokovnjak nastavi aparat, prilagojen za stanje vaše kože in začne krožiti po celotni površini obraza. Ob tem boste občutili prijetno toplino.

Če si želite pomladiti, osvežiti in napeti svoj videz obraza, vam svetujemo posvet pri kozmetičnem podjetju, kot je to npr. Rehamed. Prepustite se strokovnjakom in uživajte ob rezultatih.